Rólunk

A SecuriRent Vagyonvédelmi Kft. 2010 elején kezdte meg működését Budapesten. A vállalkozás az alapítás óta belföldi magánszemélyek tulajdonában áll, akik évtizedes tapasztalatokkal rendelkeznek az őrzés és vagyonvédelem különböző területein, illetve rendvédelmi múltat tudhatnak maguk mögött.

Elsődleges törekvésünk, hogy ügyfeleinknek az elérhető legkedvezőbb ár/érték arány mellett a lehető legszínvonalasabb szolgáltatásokat nyújtsuk a vagyonvédelem minden területén.
Tevékenységünk maradéktalanul megfelel a személy és vagyonvédelem egészének működését szabályozó 2005.évi CXXXIII. Törvényben előírt elvárásoknak, tekintettel a 2012. január 1.-vel életbe lépett jogszabályi változásokra is.

Rugalmas árpolitikánk lehetővé teszi, hogy megbízóink számára, a megrendelt óraszámhoz, az igényelt biztonsági őrség létszámához valamint a konkrét megbízási területhez igazodva a legelőnyösebb feltételekkel kínáljunk professzionális megoldásokat.
A gyors információcsere és döntéshozatali mechanizmus egyik legfőbb alapértékünk, amelynek eredményeként minden megkeresésre 24 órán belül reagálunk és a megadott paraméterek alapján elkészítjük előzetes ajánlatunkat potenciális ügyfeleink számára.

Szakértelmünk, felkészült személyi állományunk minden helyzetben garanciát jelent a ránk bízott feladatok maradéktalan teljesítésére, szervezeti struktúránk a – vagyonvédelemben jellemző – alvállalkozói láncolatok mellőzésének köszönhetően gyors döntéshozatalt, közvetlen irányítást és ellenőrzést biztosít, mindezek pedig a felelősségteljes és színvonalas szolgáltatás zálogát testesítik meg.

Figyelembe véve a jelen hazai trendeket az őrzés-védelmi szolgáltatói szektorban, megállapítható, hogy más, hasonló országokhoz képest rendkívül sok vállalkozás van jelen a magyar piacon, emellett sajnálatos módon az esetek jelentős részében nem a szabadpiac és a szakmaiság elvei érvényesülnek megbízások elnyerésekor, – ebből eredően a szelekciós folyamatok is csak igen korlátozottan működnek ebben a szektorban. Másfelől a kiélezett árversenynek köszönhetően is egyre több alacsony szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtó cég van jelen a vagyonvédelmi piacon, nem kellően felkészült munkatársakkal, – ezzel számottevő kockázatnak kitéve megbízóit.
Bízunk abban, hogy a vagyonvédelem hazai piacán lassan körvonalazódó megújulási és tisztulási folyamatok előbb-utóbb változást hoznak. Ehhez szeretnénk aktívan hozzájárulni tevékenységünkkel!

Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara
Társaságunk a Személy, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagja.
Szakmai felelősségbiztosítás
Szakmai felelősségbiztosítási hátterünket a Generali Providencia Biztosító Zrt. biztosítja.