Komplex biztonsági szolgálat

PortaszolgálatCégünk a biztonsági szolgálati tevékenység megszervezésében és hatékony – akár folyamatos, akár eseti jellegű – ellátásában évtizedes szakmai tapasztalatokkal rendelkezik. A megrendelői igényeket maximálisan szem előtt tartjuk. Rugalmas feltételekkel, a legkedvezőbb ár/érték arány mellett tudjuk garantálni a személy és vagyonvédelmi feladatok eredményes végzését bárhol az ország területén.

Különböző funkcióval rendelkező létesítmények, ingatlanok, kereskedelmi vagy ipari egységek tekintetében egyaránt tudunk előnyös konstrukciókat kínálni a biztonsági szolgálat ellátására.

A feladatokat minden esetben szakképzett és megfelelő felkészültséggel rendelkező személy és vagyonőr munkatársaink végzik a megbízóval történő egyeztetés során elkészített őrszolgálati utasítás alapján. Kötelezettségükbe a megbízó által meghatározott speciális üzembiztonsági illetve egyéb feladatok elvégzése is beletartozhat. Minden esetben elsődleges célunk és törekvésünk, hogy a szolgáltatással kapcsolatos elvárások maradéktalanul teljesüljenek. A lehető leghatékonyabb személy és vagyonbiztonságot alakítjuk ki a szolgáltatásunkkal érintett létesítményben vagy területen.

A biztonsági szolgálat fő tevékenységei

Portaszolgálat, recepció szolgálat

Recepciós szolgálatA biztonsági szolgálati tevékenység talán legjellemzőbb és legfontosabb eleme. Szolgálati rendje a legtöbb esetben 0-24 óráig terjed a hét minden napján. Gyakori részidőben történő alkalmazása is – ekkor általában a szolgáltatással érintett terület működési, nyitvatartási idején kívüli időintervallumot fedi le (például 18:00 – 06:00).

A portaszolgálat, recepció szolgálat végzése során a biztonsági őr feladatait helyhez kötötten, a létesítmény fő- vagy mellékbejáratánál, a portán vagy a recepciós térben látja el.

Járőrszolgálat

Őrzés - járőr szolgálatA biztonsági szolgálat járőrszolgálati tevékenysége az adott objektum vagy terület egészére terjed ki. A járőrszolgálat végzése során a biztonsági őr meghatározott időközönként illetve véletlenszerű időpontokban körbejárja és ellenőrzi az adott épületet vagy területet. Fokozott figyelmet fordít azokra a pontokra, amelyekre a portaszolgálatot teljesítő őr illetve a biztonsági kamerarendszer nem vagy csak részben lát rá.
Az őrzött objektum sajátosságainak, üzemidejének vagy nyitva tartásának függvényében a portaszolgálatot ellátó biztonsági őr is végezheti egy személyben a rendszeres járőrözést. A külön járőr vele egyidejű szolgálatban történő alkalmazása általában a nagyobb területek őrzés-védelme esetén lehet indokolt. Ilyen esetekben közöttük állandó rádiókapcsolat van, mely biztosítja a folyamatos és azonnali információcserét. A járőr munkáját sok esetben őrkutya is segíti – főként külső járőrözések során.