Rendezvénybiztosítás

Kérje ajánlatunkat, amennyiben kulturális rendezvény, tematikus vagy sportrendezvény, kiállítás, promóció vagy céges rendezvény biztosítását szeretné rábízni egy tapasztalt és felkészült csapatra, elérhető áron!
RendezvénybiztosításLegyen szó akár több száz / több ezer fős tömegrendezvényről vagy egy kisebb céges illetve magánrendezvényről, cégünk leveszi a professzionális rendezvénybiztosítással járó gondokat a válláról.
Tapasztalt csapatunkkal minden helyzetben professzionális megoldást kínálunk. Tesszük ezt a rendezvénybiztosítási terv elkészítésétől kezdve a különböző részfeladatok hatékony elvégzésén át egészen a rendezvény utolsó résztvevőinek távozásáig. Mindemellett üzletpolitikánknak köszönhetően a kisebb és a nagy volumenű megbízásokat is egyedi feltételek szerint, kedvező áron biztosítjuk ügyfeleink számára.

A tömegrendezvények biztosítása kiemelt figyelmet és szakértelmet igényel, különös tekintettel a 23/2011. (III. 8.) számú Kormány rendeletre. Ez a zenés, táncos rendezvényeket hivatott biztonságosabbá tenni. Több kötelezettséget ír elő az 1000 fő részvételét meghaladó rendezvényekkel kapcsolatban a szervezők számára.

Rendezvénybiztosítás diszkréten, kulturáltan, szakszerűen

A rendezvények biztosításának alapvető célja az események zavartalan lebonyolítása. Ezen belül a legfontosabb feladat a  résztvevők testi épségének és vagyonának biztosítása. Szintén nagyon fontos, hogy az adott rendezvényen a szervezők által elhelyezett, kiállított és üzemeltetett eszközök és vagyontárgyak folyamatos felügyelet alatt legyenek. Indokolt esetben állandó őrzés segíti elő bárminemű károkozás megelőzését.

Cégünk minden felkérés esetén a megrendelővel szorosan egyeztetve, javaslatokat téve állítja össze a biztosítói stáb részletes feladatait. Az elérhető legnagyobb személy- és vagyonbiztonság szem előtt tartása mellett gondot fordítunk arra is, hogy a rendezvényt biztosító biztonsági őrök jelenléte és tevékenysége diszkrét és kulturált legyen. Személyük, öltözetük minden esetben illeszkedik az adott rendezvény jellegéhez (formaruha, öltöny, egyéb kívánalmak).
Biztonsági őrA nagyobb résztvevői létszám miatt indokolt lehet három vagy több kolléga részvétele a feladatokban. Ilyen esetekben ügyelünk arra is, hogy külön rendezvénybiztosítói szakvizsgával rendelkező személy és vagyonőr munkatársat alkalmazzunk a csapat hatékony koordinálása érdekében. Igény esetén idegen nyelven beszélő kollégákat is biztosítunk.

A rendezvénybiztosítási tevékenység részfeladatai

  • Biztonsági terv elkészítése (amennyiben a rendezvényen résztvevők száma meghaladja az 1000 főt)
  • A rendezvényre való belépés jogosultságának ellenőrzése, beléptetési feladatok elvégzése
  • A nem kívánatos személyek, eszközök, tárgyak bejutásának kiszűrése, megakadályozása
  • A rendezvényre belépők tájékoztatása, információ nyújtás, ügyfélirányítói tevékenység
  • A rendezvényen résztvevők személy- és vagyonbiztonságának felügyelete
  • A rendezvény területén elhelyezett, a rendezvényhez kapcsolódó vagyontárgyak, eszközök őrzése
  • Esetleges rendbontó cselekmények megakadályozása, illetéktelenek eltávolítása
  • Kapcsolattartás az illetékes hatóságokkal

Természetesen a fentieken túl, a megrendelő által meghatározott külön feladatokat is ellátunk a rendezvénybiztosítási szolgáltatás keretében

Kérje ajánlatunkat amennyiben kulturális rendezvény, tematikus vagy sportrendezvény, kiállítás, promóció vagy céges rendezvény biztosítását szeretné rábízni tapasztalt, felkészült csapatra, elérhető áron!